Veszprémi Tudakozó

Keresés eredménye:  darázs tevékenységre Veszprém megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Nagy József - Rovar-, rágcsálóirtás

NE SÍRJON, HÍVJON. A ROVAROKAT,RÁGCSÁLOKAT ÍRTOM. Harminc év szakmai tapasztalat van mögöttem. A megyei KÖJÁL-nál (ÁNTSZ) ismerkedtem meg e pálya alapjaival. Majd egy kártevőirtással is foglalkozó szövetkezetnél dolgoztam. Vállalkozásomat 1985-ben alapítottam, mint egyéni vállalkozó. Azóta is ebben a formában működik. A családom segítségével végzem e szép hivatást.

Megalakulása óta tagja vagyok Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének. Az évente tartó szakmai továbbképzésein részt veszek.
Vállalom: Az élelmiszeripar sokrétű szakágaiban az élelmiszer előállítókra, élelmiszer forgalmazókra vonatkozó HACCP rendszer szerinti rovar-rágcsálóirtást. Minden olyan helyen, ahol a kártevők előfordulnak, megtelepszenek, vagy irtásuk ajánlott, irtásukat rendelet vagy törvény írja elő. Célom a kártevők felszámolása, majd az elért mentesség fenntartása!

Tevékenységek:

rovarirtás, rágcsálóirtás, fertőtlenítés Veszprém, csótányirtás, hangyairtás, légyirtás, bolhairtás, ágyi poloskairtás, darázsirtás, egérirtás, patkányirtás, poratka porszívózása, csótány, hangya, poloska, légy, darázs, bolha, egér, patkány, atka, HACCP, kártevőirtás, kártevő-mentesítés

Telephelyek, elérhetőségek:

8200 Veszprém,
Telefon: 06 (88) 430-456
Mobil: 06 (30) 284-4227
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat